Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil anahtarlık görmek

Rüyada yeşil anahtarlık görmek

Rüyada yeşil anahtarlık görmek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, sağlık sorunlarının son bulacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada yeşil anahtarlık gördüyseniz:

  • Bazı konularda size daha verimli sonuçlar sunabilecek, daha çok kazanç sağlamanıza yardım edecek veya bir şekilde size yararı olacak olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada yeşil anahtarlık görmek ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil anahtar görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, büyüyeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına işarettir.

Rüyada para ve anahtar görmek zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, umduklarını bulamayacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kaybettiği anahtarı bulmak büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına işaret eder.

Rüyada kelepçe anahtarı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, başarılı işlere imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada kapı anahtar görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada iki tane anahtar görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, genç kimselere eğitim vereceğine yorulur.

Rüyada kapı üzerinde anahtar görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments