Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para ve anahtar görmek

Rüyada para ve anahtar görmek

Rüyada para ve anahtar görmek elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, maddi açıdan ferahlamaya, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına delalettir.

Rüyada para ve anahtar gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol etmeli, kelimelerinizi dikkatli seçmelisiniz.

Rüyada anahtar ve para görmek ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada para ve anahtar görmek geçimini daha rahat sağlayacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına tabir olunur.

Rüyada anahtar sahibi olmak eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine yorulur.

Rüyada sevdiğine anahtar vermek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, büyük bir ferahlama yaşayacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev ve anahtar görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada birine anahtar atmak kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada anahtar ve araba görmek aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine yorulur.

Rüyada ölüye anahtar vermek yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, işinden ekmeğinden olacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments