Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı üzerinde anahtar görmek

Rüyada kapı üzerinde anahtar görmek

Rüyada kapı üzerinde anahtar görmek sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, yaraların merheminin bulunulacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, sayılan ve sevilen kimse olacağına delalettir.

Rüyada kapı üzerinde anahtar gördüyseniz:

  • Hafife almaya bağlı ya da finansal sorunlar söz konusu olabilir.

Rüyada kapı üzerinde anahtar görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına inanılır.

Rüyada kilitli kapıyı anahtarla açmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anahtarla kapıyı kilitlemek parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada anahtarla araba kapısı açmak çektiği eziyetle baş başa kalacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına rivayet eder.

Rüyada anahtarla kapıyı açmaya çalışmak elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada kapı anahtarı görmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada anahtarla kapı açamamak rızkının azalacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada anahtarlı kapı görmek bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, şansının kendisinden yana gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments