Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillik bir alan görmek

Rüyada yeşillik bir alan görmek

Rüyada yeşillik bir alan görmek çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşillik bir alan gördüyseniz:

  • Sıradışı iş birlikleri bakış açınızı genişletebilir.

Rüyada yeşillik yeşil alan görmek dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına yorulur.

Rüyada yeşil bir alanda koşmak kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil alanda koştuğunu görmek üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil alanda yürümek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, zahmetinin çoğalacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına işaret eder.

Rüyada büyük yeşil alan görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, işlerin sürekli artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil alan ve su görmek mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına inanılır.

Rüyada yeşil alanda piknik yapmak çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına işarettir.

Rüyada yeşil alanı sulamak zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments