Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil alan görmek

Rüyada yeşil alan görmek

Rüyada yeşil alan görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil alan gördüyseniz:

  • Bazı projelerinizin daha hızlı ilerlemesine yardım edecek deforme olmamış ya da denenmemiş farklı yöntemler arayabilirsiniz.

Rüyada yeşil alanı sulamak çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, gözden düşeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil alanda gezmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşillik yeşil alan görmek sevinçli bir haber alınacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçlı yeşil alan görmek özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada yeşil düz alan görmek hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına inanılır.

Rüyada yeşil alan ve su görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, zaferler kazanacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine işaret eder.

Rüyada yeşil bi alan görmek gelirinin eksileceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada yeşil alanda koşmak başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments