Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerleri buz görmek

Rüyada yerleri buz görmek

Rüyada yerleri buz görmek zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, yanlış yollardan döneceğine, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine tabir olunur.

Rüyada yerleri buz gördüyseniz:

  • Siz bir işverenseniz gene maddi olarak iyi bir yatırımın hesaplarına girebilirsiniz.

Rüyada yerleri buz görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine yorulur.

Rüyada her yeri buz görmek fakir fukaraya yardım edileceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine inanılır.

Rüyada yerin buz tuttuğunu görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına işarettir.

Rüyada yerlerde buz görmek en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine işaret eder.

Rüyada buzlu yer görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine yorulur.

Rüyada her yerin buz tuttuğunu görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, pişmanlığa, sermayesinin harcandığına değeceğine yorulmaktadır.

Rüyada her yerin buz olduğunu görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yerlerin buz tuttuğunu görmek kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments