Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yere şeker dökmek

Rüyada yere şeker dökmek

Rüyada yere şeker dökmek yeni bir semte taşınılacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, iç dünyasında rahata kavuşacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına alamet eder.

Rüyada yere şeker dökmek gördüyseniz:

  • Yardım almaktan çekinmeyin.

Rüyada yere şeker dökmek akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada toz şekeri yere dökmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada toz şeker dökmek hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada toz şekeri dökmek sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yere yemek dökmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada ayranı yere dökmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine delalet eder.

Rüyada yere yağ dökmek hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yere su dökmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments