Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçeli eve taşınmak

Rüyada bahçeli eve taşınmak

Rüyada bahçeli eve taşınmak kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, patron koltuğuna geçeceğine, hayata küseceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bahçeli eve taşınmak gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı duygular veya davranış değişiklikleri dikkat gerektiriyor.

Rüyada bahçeli bir eve taşınmak külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine rivayet eder.

Rüyada bahçeli eve taşınmak sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni bahçeli eve taşınmak başarılara yeni başarılar katılacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka eve taşınmak varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada başka eve taşındığını görmek hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada evden taşınmak sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına inanılır.

Rüyada büyük bir eve taşındığını görmek huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına işarettir.

Rüyada ev eşyasının taşındığını görmek kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments