Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir eve taşındığını görmek

Rüyada büyük bir eve taşındığını görmek

Rüyada büyük bir eve taşındığını görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, garanti olacak bir yer edineceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine delalettir.

Rüyada büyük bir eve taşındığını gördüyseniz:

  • Evinizde tadilat, dekorasyon, ev arkadaşı bulma, evi yenileme, restorasyon v.b işlerle uğraşabilir veya taşınabilirsiniz.

Rüyada daha büyük bir eve taşınmak işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada büyük eve taşınmak hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına alamet eder.

Rüyada büyük bir eve taşındığını görmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, mutlu olacağına ve güleceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük evden küçük eve taşınmak heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni büyük eve taşınmak kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerin toparlanacağına tabir olunur.

Rüyada çok büyük eve taşınmak hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine delalet eder.

Rüyada çok büyük bir eve taşınmak ticari faaliyetlerinin artacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine delalet eder.

Rüyada eski büyük eve taşınmak yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, sağlık içinde yaşanacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments