Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev eşyasının taşındığını görmek

Rüyada ev eşyasının taşındığını görmek

Rüyada ev eşyasının taşındığını görmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada ev eşyasının taşındığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yardım etmek için ani hareketler yapmamaya dikkat edin.

Rüyada eşyalı eve taşınmak hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada ev eşyasının taşındığını görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada eşya taşındığını görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, güçlendikçe güçleneceğine tabir olunur.

Rüyada eşyalarının taşındığını görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine işarettir.

Rüyada taşınmak için eşya topladığını görmek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşyaları toplamak taşınmak büyük bir aşk yaşayacağına, alim ve bilge insan olacağına, doğru karar veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşya toplamak taşınmak uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya delalet etmektedir.

Rüyada eşyaların taşındığını görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments