Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka eve taşınmak

Rüyada başka eve taşınmak

Rüyada başka eve taşınmak işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, nice noksanlık içinde olduğuna, sorunlarının yakında biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka eve taşınmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi bildiğiniz yoldan veya kendi istediğiniz yöntemlerle ilerlemek istiyor olabilirsiniz.

Rüyada bir evden başka bir eve taşındığını görmek daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına işarettir.

Rüyada evinden başka eve taşınmak atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir başka eve taşınmak çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir evden başka eve taşınmak yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka eve taşındığını görmek rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada kendi evinden başka eve taşınmak maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına yorulur.

Rüyada kendi evinden başka bir eve taşınmak çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada evden başka bir eve taşınmak ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments