Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evden taşınmak

Rüyada evden taşınmak

Rüyada evden taşınmak ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, geleceğin güzel olacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, nimet bolluğu yaşayacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evden taşınmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kafasından geçenleri öğrenmek için net sorular sormanız gerekebilir.

Rüyada kirli bir eve taşınmak yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, işlerin yoluna gireceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada yeni ev almak ve taşınmak daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının yeni eve taşındığını görmek kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına yorulur.

Rüyada ev almak ve taşınmak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, aile içinde her şeyin yolunda olacağına işarettir.

Rüyada büyük bir eve taşınmak hastalıkların kalmayacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine yorulur.

Rüyada eski bir eve taşındığını görmek ticarette başarılı olacağına, kazancın çoğalacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada yeni evden eski eve taşınmak çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulur.

Rüyada çok güzel eve taşınmak hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments