Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yer bulmak

Rüyada yer bulmak

Rüyada yer bulmak terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, hoşluklarla karşılaşacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yer bulmak gördüyseniz:

  • Rekabetten veya mücadele gerektiren işlerden kaçmamanız ya da yeteneklerinizi gösterebileceğiniz yerlere ziyaretler ilerlemenize yardım edebilir.

Rüyada yerlerde para bulmak kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yer bulmak aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada yer altından altın bulmak ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, güzel sözler işiteceğine, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada gömü yeri bulmak dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, aydınlanacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yerin altından altın bulmak geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yeri kazıp para bulmak hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada aradığı yeri bulmak güzelliklerle dolacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada çok bozuk para bulmak çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments