Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yer altından altın bulmak

Rüyada yer altından altın bulmak

Rüyada yer altından altın bulmak yeni gayrimenkuller alınacağına, derin bir nefes alacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, işinin başına geçeceğine, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yer altından altın bulmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insana karşı kırıcı tavırlar takınmamalısınız.

Rüyada yerin altından altın bulmak Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yer altından altın bulmak ortaklı işlere iştirak edileceğine, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gömü yeri bulmak yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, işine dört elle sarılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine işarettir.

Rüyada aradığı yeri bulmak herkesin rahat edeceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeri kazıp para bulmak insanların yasa ve kedere boğulacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada yerlerde para bulmak huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine, çıkılan yolculukların şans getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yer bulmak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kazıda altın bulmak özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments