Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeri temizlemek

Rüyada yeri temizlemek

Rüyada yeri temizlemek böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına yorulur.

Rüyada yeri temizlemek gördüyseniz:

  • Yeni iş başvuruları ya da yeni iş arayışları söz konusu olabilir, doğru yöntemler kullanmalısınız.

Rüyada namaz kılınan yeri temizlemek zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada avret yerinin kıllarını temizlemek bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, tövbe etmeye, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi avret yerini temizlemek kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, geleceğe dair planlar yapacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli bir yeri temizlemek yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, zor durumların biteceğine alamet eder.

Rüyada kirli yerleri temizlemek işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada mahrem yeri temizlemek sevindirici olaylar yaşayacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine işarettir.

Rüyada avret yeri temizlemek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada edep yerini temizlemek sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments