Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz kılınan yeri temizlemek

Rüyada namaz kılınan yeri temizlemek

Rüyada namaz kılınan yeri temizlemek kötü ve zor günler geçireceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, yükseldikçe yükseleceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, duyguların karşılık bulacağına, çok büyük borçlar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada namaz kılınan yeri temizlemek gördüyseniz:

  • Başkalarının söylediklerine göre hareket etmemeli ya da söylenenlere inanmamalısınız.

Rüyada namaz kılınan yeri temizlemek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Rüyada avret yerinin kıllarını temizlemek emeklerin boşa gitmeyeceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına alamet eder.

Rüyada namaz kılacak yer aramak kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada namaz kılmaya yer aramak yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine yorulur.

Rüyada namaz kılınan yer görmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken yere düşmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, gönül yaralarının iyileşeceği, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine işarettir.

Rüyada namaz kılacak yer bulamamak iyi ve kolay geçim halinde olacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada vücuttan kıl temizlemek yaşama dört elle sarılacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments