Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli bir yeri temizlemek

Rüyada kirli bir yeri temizlemek

Rüyada kirli bir yeri temizlemek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, hayırlı işlere girişileceğine, toparlanacağına, kendine geleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine işarettir.

Rüyada kirli bir yeri temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı işleri yapış biçiminizde yapacağınız değişiklikler rakiplerinizi zor durumda bırakabilir.

Rüyada kirli yerleri temizlemek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli yeri temizlemek işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, hakkını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli bir yeri temizlemek başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli ev temizlemek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına inanılır.

Rüyada kulak kirini temizlemek kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirlerini temizlemek kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli yün temizlemek çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına işarettir.

Rüyada kirli havuzu temizlemek haksızlık ve nankörlük göreceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çok daha mutlu olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments