Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeri eşmek

Rüyada yeri eşmek

Rüyada yeri eşmek yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para yorulmaktadır.

Rüyada yeri eşmek gördüyseniz:

  • Gayretlerinizin boşa gitmediğine şahit olabilirsiniz.

Rüyada yeri eşmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına delalet eder.

Rüyada bir yeri eşmek hayırlı bir işe başlayacağına, zenginliğe kavuşacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev temeli eşmek çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına delalettir.

Rüyada mezarı eşmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine yorulur.

Rüyada mezarlık eşmek eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine tabir olunur.

Rüyada kabir eşmek işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine inanılır.

Rüyada tarla eşmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada toprak eşmek maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments