Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarı eşmek

Rüyada mezarı eşmek

Rüyada mezarı eşmek işbirliği içinde olacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına delalet eder.

Rüyada mezarı eşmek gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmamanız, size maddi veya manevi bedeller ödetebilecek macera veya arkadaşlıklara eğilim duymanıza neden olabilir.

Rüyada mezarlık eşmek malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarı eşmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, makam ve söz sahibi olacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine yorulur.

Rüyada kum eşmek üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada çukur eşmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, üzüntülerinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada toprak eşmek hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına rivayet eder.

Rüyada tarla eşmek hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine inanılır.

Rüyada bir yeri eşmek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine işarettir.

Rüyada kabir eşmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments