Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlık eşmek

Rüyada mezarlık eşmek

Rüyada mezarlık eşmek sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, gözyaşı döküleceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlık eşmek gördüyseniz:

  • Arkanızdan bazı kişiler düşmanca tutumlara girebilirler.

Rüyada mezarı eşmek geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine işaret eder.

Rüyada mezarlık eşmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yeri eşmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına delalet eder.

Rüyada çukur eşmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, kötü kişilere yakın olacağına alamet eder.

Rüyada toprak eşmek maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada kuyu eşmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanal eşmek ilerleyemeyeceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarla eşmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, rahat şekilde yaşayacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments