Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yeri eşmek

Rüyada bir yeri eşmek

Rüyada bir yeri eşmek topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yeri eşmek gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki kişiler katılımcı olmasa da, sizin, en kötü şeyin bile iyi tarafını görmeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada bir yeri eşmek hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeri eşmek büyük mutluluklar yaşayacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patates eşmek zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev temeli eşmek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, kafasının rahat edeceğine inanılır.

Rüyada mezarlık eşmek sorunların tarihe karışacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına delalet etmektedir.

Rüyada çukur eşmek bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kum eşmek hem yaşama olan inancına kavuşacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına işarettir.

Rüyada kanal eşmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments