Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprak eşmek

Rüyada toprak eşmek

Rüyada toprak eşmek kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına rivayet eder.

Rüyada toprak eşmek gördüyseniz:

  • Çalışmadan ödüllendirilmeyi beklemek yanlış olabilir.

Rüyada toprak eşmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada mezarı eşmek tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına alamet eder.

Rüyada ev temeli eşmek yokluk ve fakirlik içinde olacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, müşkül durumların üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çukur eşmek geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyu eşmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanal eşmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patates eşmek sevdiğini söyleyeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine işaret eder.

Rüyada tarla eşmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments