Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yere süt dökmek

Rüyada yere süt dökmek

Rüyada yere süt dökmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yere süt dökmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumların üstesinden gelebilmek için daha planlı davranmanız gerekebilir.

Rüyada yere süt dökmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sütü yere dökmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, yanlış adımlar atacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada süt yere dökmek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada denize süt dökmek bebek sahibi olunacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, terfi alacağına tabir olunur.

Rüyada sütü dökmek emellere ulaşılacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına rivayet eder.

Rüyada üstüne süt dökmek İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada süt dökmek çok büyük yenilikler yapacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına delalettir.

Rüyada sütü tuvalete dökmek rüya sahibinin işlerinin açılacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments