Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütü tuvalete dökmek

Rüyada sütü tuvalete dökmek

Rüyada sütü tuvalete dökmek yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada sütü tuvalete dökmek gördüyseniz:

  • Attığınız her adımdan sonra ayağınızı ayağınızı kaldırıp nereye bastığınıza bakmamalı, adım atmadan önce nereye basacağınızı görmelisiniz.

Rüyada sütü tuvalete dökmek yüksek bir makama geleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, nahoş sözler işiteceğine delalettir.

Rüyada bozuk süt dökmek hiçbir sorun yaşamayacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada süt dökmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına işarettir.

Rüyada denize süt dökmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına yorulmaktadır.

Rüyada inek sütü dökmek iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, hayal edilenlere ulaşılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozuk sütü dökmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına işaret eder.

Rüyada süt yere dökmek çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine yorulur.

Rüyada sütü yere dökmek arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments