Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süt yere dökmek

Rüyada süt yere dökmek

Rüyada süt yere dökmek kırgınlıklar yaşanacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına işarettir.

Rüyada süt yere dökmek gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Rüyada sütü yere dökmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süt yere dökmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yere süt dökmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada inek sütü dökmek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine rivayet eder.

Rüyada süt dökmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, bütçesinin daralacağına delalet eder.

Rüyada sütü tuvalete dökmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada bozuk süt dökmek kendi işine kavuşacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına işarettir.

Rüyada denize süt dökmek kazancın çoğalacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, kötü günlerin arkada kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments