Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütü yere dökmek

Rüyada sütü yere dökmek

Rüyada sütü yere dökmek yeniden doğmuş gibi olacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına rivayet eder.

Rüyada sütü yere dökmek gördüyseniz:

  • Duygusal ihtiyaçlarınızı diğerlerinin planlarından bağımsız bir şekilde önde tutmanız gerekiyor.

Rüyada süt yere dökmek malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, çok büyük zararlar edeceğine işarettir.

Rüyada yere süt dökmek sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına işarettir.

Rüyada sütü yere dökmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, yollarını ayıracağına tabir olunur.

Rüyada bozuk sütü dökmek bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, içine düşen fesada yeniliceğine tabir olunur.

Rüyada bozuk süt dökmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada denize süt dökmek dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada toprağa süt dökmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, kişinin fena halde yanılacağına alamet eder.

Rüyada süt dökmek el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments