Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerden taş almak

Rüyada yerden taş almak

Rüyada yerden taş almak zor durumların biteceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, merdiven atlayacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına delalettir.

Rüyada yerden taş almak gördüyseniz:

  • Bazı hırslar gerilim yaratabilir.

Rüyada yerden taş toplamak verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada taşlı yerde namaz kılmak atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada yerden taş almak iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yerden taş kaldırmak zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yerde taş görmek her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada yerde döviz bulmak sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının yüksek bir yerden düştüğünü görmek rahat bir hayat süreceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yerden düşmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments