Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerden taş toplamak

Rüyada yerden taş toplamak

Rüyada yerden taş toplamak çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına, işlerinin düzene gireceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, sorunların artacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada yerden taş toplamak gördüyseniz:

  • Yalnız bir insansanız yeni bir ilişkiye girmeden önce duygularınızdan emin olmalısınız.

Rüyada yerden taş toplamak rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yerden taş kaldırmak büyüleyeceğine, Tövbe Edeceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına alamet eder.

Rüyada yerden taş almak son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, bunalacağına, işinin gücünün rast gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada taşlı yerde namaz kılmak sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine delalet eder.

Rüyada yerde taş görmek bereketin ve verimin hâkim olacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada yerden dikiş iğnesi toplamak kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yerden saç toplamak bazı girişimlerde bulunacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Rüyada yerde kağıt para toplamak aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments