Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerde taş görmek

Rüyada yerde taş görmek

Rüyada yerde taş görmek anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, yeni bir hayata başlayacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, resmi bir göreve getirileceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada yerde taş gördüyseniz:

  • Geleceği düşünerek hareket etmekte fayda var.

Rüyada yerden taş kaldırmak hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada taşlı yerde namaz kılmak başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada yerden taş toplamak yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına işarettir.

Rüyada yerden taş almak hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına tabir olunur.

Rüyada yerde taş görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine yorulur.

Rüyada açık yerde yıkanmak çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, dişe diş savaşacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya bakmak kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, darlığa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada bir yerden ayrılmak çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments