Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde alev görmek

Rüyada elinde alev görmek

Rüyada elinde alev görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinde alev gördüyseniz:

  • Kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırabilirsiniz.

Rüyada elinde alev görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada birinin alevi olduğunu görmek kendisini mutsuz edeceğine, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada sobada alev görmek kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, huzurunun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kor alev görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada alevler içinde kalmak bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde alev görmek manevi olarak huzur içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada alev görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde alev görmek dertlerine çare bulacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments