Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerde mantar görmek

Rüyada yerde mantar görmek

Rüyada yerde mantar görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, büyük çaba sarfedeceğine, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, üzerindeki kötü imajı sileceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yerde mantar gördüyseniz:

  • Kısa zamanda olayların akışına uyum sağlabileceksiniz.

Rüyada yerden mantar toplamak yapacağı o işi onaylamayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya işaret eder.

Rüyada yerde mantar görmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına yorulur.

Rüyada ayakta mantar görmek kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, her zaman kötülük için çalışacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada yer mantarı görmek zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mantar dikmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına delalet eder.

Rüyada mantar koklamak rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada mantar satmak hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine delalettir.

Rüyada mantar toplarken görmek bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, tatsız durumların yaşanacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments