Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakta mantar görmek

Rüyada ayakta mantar görmek

Rüyada ayakta mantar görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakta mantar gördüyseniz:

  • Aşırı iyimser olmayın, israftan kaçının, kurnazlıktan kaçının, kendinizi gerektiğinde yeterince eleştirin.

Rüyada ayakta mantar görmek işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Rüyada ayakta siyah çorap görmek rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına rivayet eder.

Rüyada ayaktan kan akmak maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada ayaktan vurulduğunu görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına yorulur.

Rüyada ayakta duramamak bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakta açık yara görmek sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  inanılır.

Rüyada ayaktan ameliyat olmak hayat daha olumlu bakılacağına, kazancının günden güne artacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakta dövme görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments