Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mantar dikmek

Rüyada mantar dikmek

Rüyada mantar dikmek çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine işarettir.

Rüyada mantar dikmek gördüyseniz:

  • Düşünmeden atabileceğiniz bir imza zamanla karşınıza büyük bir zorluk ya da engel olarak çıkabilir.

Rüyada mantar dikmek ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına delalettir.

Rüyada saçta mantar görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine delalet etmektedir.

Rüyada topraktan mantar çıkarmak hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada fındık mantarı görmek kazancın katbekat arttırılacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına işaret eder.

Rüyada mantar soymak başarılarının artacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, maddi anlamda zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zehirli mantar yemek çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına delalettir.

Rüyada zehirli mantar toplamak kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine işaret eder.

Rüyada suyun içinde mantar görmek yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments