Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yer ismi görmek

Rüyada yer ismi görmek

Rüyada yer ismi görmek her işi ile daha çok ses getireceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, yerinde saymayacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına işaret eder.

Rüyada yer ismi gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı bilmiyorsanız acil veya düşüncesiz kararlar almamalısınız.

Rüyada yer ismi görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada istenilen yere gidememek kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, küslükleri gidereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yere gitmek isteyip gidememek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, birçok yeni fikir edinileceğine işaret eder.

Rüyada zehra ismini görmek rahatının yerinde olacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada istanbul boğazını görmek miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada kardeşinin ismini görmek yeni girişimlerde bulunacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine delalet eder.

Rüyada biri tarafından öldürülmek istenmek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine alamet etmektedir.

Rüyada isli perde görmek refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments