Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada isli perde görmek

Rüyada isli perde görmek

Rüyada isli perde görmek yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, borçların sonlandırılacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına tabir olunur.

Rüyada isli perde gördüyseniz:

  • Hayranlarınız veya sizi takdir eden kişiler artıyor.

Rüyada isli perde görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada tül perde yakmak birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine inanılır.

Rüyada uzun perde görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına delalettir.

Rüyada perdeleri kapatmak moralinin düzeleceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, borcunun da hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada kirlenmiş perde görmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada halı perde görmek kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, başarı kazanılacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Rüyada pencere perde görmek emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz perde takmak eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments