Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yer çileği görmek

Rüyada yer çileği görmek

Rüyada yer çileği görmek sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, gelirinin azalacağına inanılır.

Rüyada yer çileği gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz gözünüze kestirdiğiniz kadını elde edebilirsiniz.

Rüyada yer çileği görmek çevredeki insanlardan da destek alınacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çilek erik görmek maddi konularda kayıplar olacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine inanılır.

Rüyada kuru çilek görmek birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada muz ve çilek görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çilek reçeli kaynatmak kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurtlu çilek yemek bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, büyük hatalar yapacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bahçeden çilek yemek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağ çileği yemek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments