Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlu çilek yemek

Rüyada kurtlu çilek yemek

Rüyada kurtlu çilek yemek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, üzgün ve hasta olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına delalettir.

Rüyada kurtlu çilek yemek gördüyseniz:

  • Karşı tarafı anlamaya çalışarak fazla zaman kaybediyor olabilirsiniz.

Rüyada kurtlu çilek yemek anne baba dualarının alınacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine delalet eder.

Rüyada kurtlu çilek görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine delalettir.

Rüyada tatsız çilek yemek işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine tabir olunur.

Rüyada olmamış çilek yemek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine inanılır.

Rüyada bahçede çilek yemek pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekşi çilek yemek eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada çilekli tatlı yemek en yüksek makamlara oturacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine rivayet eder.

Rüyada dalında çilek yemek çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments