Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çilek erik görmek

Rüyada çilek erik görmek

Rüyada çilek erik görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, kötü halin son bulacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına işaret eder.

Rüyada çilek erik gördüyseniz:

  • Eviniz veya ailenizle ilgili bazı konularda problemler yaşanabilir veya işle ilgili gerginlikler söz konusu olabilir.

Rüyada erik ve çilek yemek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına işarettir.

Rüyada erik ve çilek görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada çilek ve erik görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çilek erik görmek hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada çilek yemek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada çilek satmak büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada toprakta çilek görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada ölüye çilek vermek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments