Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru çilek görmek

Rüyada kuru çilek görmek

Rüyada kuru çilek görmek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, muradının gerçekleşeceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına, sevindirici şeyler duymaya, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına işarettir.

Rüyada kuru çilek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere sizden tam olarak ne beklediklerini sormanız gerekiyor olabilir.

Rüyada kuru çilek yemek ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına yorulur.

Rüyada kuru çilek görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, hedeflerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çilekli yaş pasta yemek sosyal konumunun değişeceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine delalet eder.

Rüyada dalından koparıp çilek yemek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine delalettir.

Rüyada çilek ağacından çilek yemek kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada olmamış çilek görmek maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalettir.

Rüyada çilek ayıklamak uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına işarettir.

Rüyada ölüye çilek vermek anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments