Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yer bellemek

Rüyada yer bellemek

Rüyada yer bellemek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yer bellemek gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler veya iletişim ağınızı genişletmenizi sağlayabilecek olaylar yeni kişilerle tanışmanızı sağlayabilir.

Rüyada yer bellemek işlerinden belirsizlik olacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada bostan bellemek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına tabir olunur.

Rüyada toprak bellemek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bağ bellemek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada kürekle toprak bellemek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, öz güven kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprağı bellemek bereket ve zenginlik sahibi olacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına inanılır.

Rüyada toprak bellediğini görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, kazancının da eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bel bellemek hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments