Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bağ bellemek

Rüyada bağ bellemek

Rüyada bağ bellemek uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada bağ bellemek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermeniz ileride pişmanlık duyabileceğiniz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada bağ bellemek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada toprak bellemek çok istediği bir şeye sahip olacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bahçeyi bellemek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada yer bellemek ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada bahçe bellemek eline yeni fırsatların geçeceğine, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine yorulur.

Rüyada bostan bellemek sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada kürekle toprak bellemek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına işaret eder.

Rüyada toprak bellediğini görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments