Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağı bellemek

Rüyada toprağı bellemek

Rüyada toprağı bellemek işsizlerin iş sahibi olacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına rivayet eder.

Rüyada toprağı bellemek gördüyseniz:

  • Duygularınızı göstermeniz insanları size yardıma çekebilir.

Rüyada toprak bellemek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada kürekle toprak bellemek ömrü boyunca mutlu olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına delalet eder.

Rüyada toprak bellediğini görmek hayatının bir anda allak bullak olacağına, helal kazanç elde edileceğine, kalıcı başarıyı yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada toprağı bellemek son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, çabalarının boşa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada bahçeyi bellemek hastalıkların iyileşeceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada bahçe bellemek kazancının da garanti ve sabit olacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bel bellemek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada yer bellemek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments