Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın sesi duymak

Rüyada altın sesi duymak

Rüyada altın sesi duymak elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına delalet eder.

Rüyada altın sesi duymak gördüyseniz:

  • Garip kimseler sizin beğeninizi çekebilirler.

Rüyada yer altından ses duymak sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine delalettir.

Rüyada altın sesi duymak hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, aşama göstermeyeceğine işaret eder.

Rüyada teyze sesi duymak eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, umutlarının kırılacağına tabir olunur.

Rüyada koyun sesi duymak vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş babanın ses duymak yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada ilahi bir ses duymak büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına alamet eder.

Rüyada salavat sesleri duymak çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ateş sesi duymak hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments