Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni ve eski ayakkabı görmek

Rüyada yeni ve eski ayakkabı görmek

Rüyada yeni ve eski ayakkabı görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, rahat edeceğine, çeşitli gelişmeler yaşayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, ekmek bulamayacağına alamet eder.

Rüyada yeni ve eski ayakkabı gördüyseniz:

  • Bazı duygusal patlamalara açıksınız.

Rüyada eski ve yeni ayakkabı görmek çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine rivayet eder.

Rüyada yeni ve eski ayakkabı görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni elbise ve ayakkabı giymek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz yeni ayakkabı görmek aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına delalettir.

Rüyada yeni siyah ayakkabı giymek belli bir kazanç elde edileceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına inanılır.

Rüyada yeni topuklu ayakkabı giymek Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına inanılır.

Rüyada yeni ayakkabı satın almak iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada bir çift yeni ayakkabı görmek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments