Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski ve yeni ayakkabı görmek

Rüyada eski ve yeni ayakkabı görmek

Rüyada eski ve yeni ayakkabı görmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski ve yeni ayakkabı gördüyseniz:

  • Yanıltıcı veya sizi çok fazla düşünmeyen kişiler karşınıza farklı yol önerileriyle gelebilirler.

Rüyada yeni ve eski ayakkabı görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına yorulur.

Rüyada eski ve yeni ayakkabı görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, rızkın daim ve hayırlı olacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine rivayet eder.

Rüyada yeni spor ayakkabısı görmek zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni ayakkabı ve çanta görmek yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahverengi yeni ayakkabı görmek büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına delalet eder.

Rüyada yeni ayakkabı giymek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni ayakkabı hediye almak geçiminin kolaylaşacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine işaret eder.

Rüyada yeni ayakkabı denediğini görmek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments