Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni elbise ve ayakkabı giymek

Rüyada yeni elbise ve ayakkabı giymek

Rüyada yeni elbise ve ayakkabı giymek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, rahat bir döneme gireceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni elbise ve ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, karşı cins ilişkilerinde tam olarak şanslısınız.

Rüyada yeni elbise ve ayakkabı giymek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni elbise ve ayakkabı görmek doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada yeni bir elbise giymek iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, başarılarının düşeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin yeni elbise giydiğini görmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni yeşil elbise giymek gelmek istediği noktalara geleceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, başarılarını arttıracağına inanılır.

Rüyada başkasının yeni elbise giydiğini görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada yeni elbise giymek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada yeni kırmızı elbise giymek kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments