Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni beyaz araba aldığını görmek

Rüyada yeni beyaz araba aldığını görmek

Rüyada yeni beyaz araba aldığını görmek sevinç dolu haberler alacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni beyaz araba aldığını gördüyseniz:

  • İyi tanımadığınız kişılerden gelebilecek olumsuz yaklaşımlar, ortamdan istediğiniz zevku alamamanıza sebep olabilir.

Rüyada yeni beyaz araba aldığını görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, parasının her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin yeni araba aldığını görmek pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine inanılır.

Rüyada yeni araba satın aldığını görmek işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada yeni araba aldığını görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yeni araba aldığını görmek konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, bir hastalığa maruz kalacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz araba aldığını görmek aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının beyaz araba aldığını görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada başkasının beyaz araba aldığını görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments