Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni sürülmüş tarla görmek

Rüyada yeni sürülmüş tarla görmek

Rüyada yeni sürülmüş tarla görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, bereketin ve karın artacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, bazı radikal kararlar alınacağına işaret eder.

Rüyada yeni sürülmüş tarla gördüyseniz:

  • Çevrenizde oluşan kontrolden çıkmış olaylar veya kontrolünü kaybetmiş kişiler olayları şaşkınlıkla izlemenize neden olabilirler.

Rüyada yeni sürülmüş tarla görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürülmüş tarlada yürümek karamsar olacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine delalettir.

Rüyada tarlada bir sürü yılan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, sorunların ortadan kalkacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada sürülü tarla görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni ekilmiş tarla görmek kariyerinde atılım yapacağına, önünü göremez olacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine yorulur.

Rüyada bir sürü yeni elbise giymek ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada bir sürü yeni ayakkabı görmek özgüveninin yerine geleceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü yeni doğmuş bebek görmek kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments