Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürülü tarla görmek

Rüyada sürülü tarla görmek

Rüyada sürülü tarla görmek işlerin düzeleceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sürülü tarla gördüyseniz:

  • Bazı konularda inisiyatif kullanabilir, liderlik rolüne soyunarak işleri istediğiniz noktaya taşımak isteyebilirsiniz.

Rüyada yeni sürülmüş tarla görmek barış ve sevgi içinde olacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarlada bir sürü yılan görmek böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına yorulur.

Rüyada sürülmüş tarlada yürümek bazı ürünlerin piyasada azalacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, maddi anlamda rahatlık göreceğine yorulur.

Rüyada sürülü tarla görmek doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada buğday ekili tarla görmek görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulgur tarlası görmek maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşillik tarlası görmek zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, ulvi kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada kavun karpuz tarlası görmek aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments