Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü yeni ayakkabı görmek

Rüyada bir sürü yeni ayakkabı görmek

Rüyada bir sürü yeni ayakkabı görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, bedeninin şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada bir sürü yeni ayakkabı gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz veya işinizle ilgili iş birlikleriniz istediğiniz şekli almaya başlayabilir.

Rüyada bir sürü yeni ayakkabı görmek yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü yeni elbise giymek bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü yeni doğmuş bebek görmek var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine delalettir.

Rüyada yeni sürülmüş tarla görmek yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü topuklu ayakkabı görmek vaaz ve nasihate, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada kapının önünde bir sürü ayakkabı görmek uzaktan haberler işiteceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada bir sürü eski ayakkabı görmek hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada kapı önünde bir sürü ayakkabı görmek aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments